Vuotaako sinulla perälauta?

Korona tuli ja ajoi koko valtakunnan neljän seinän sisään. Jonnenjoutavat asiat sai jättää sikseen ja vain tarpeellisten asioiden hoito oli hyväksyttävää.

Pelko levisi. Ainakin jos valtakunnan päämedioita aktiivisesti seurasi. Toistuvat viestit siitä että maailma ei tule olemaan enää entisenlaisensa tämän jälkeen…

Ei muuten varmasti tulekaan. Nimittäin ihmiset lisäsivät huimasti verkkokaupoista ostamista. Ja erityisesti ruoan verkkokauppa löi kertaheitolla läpi. Mikäs sen kätevämpää kun laittaa tilaus kotisohvalta ja käydä joko noutamassa valmiiksi kerätty ruokakassi seuraavana päivänä tai sitten avata vaan ulko-ovi ja ostokset tuodaan ovelle.

Paitsi kaikki kaupat eivät osanneet reagoida riittävän nopeasti ja ruuhkat kasvoivat noudoissa ja toimituksissa. Ja jopa itse verkkokaupat natisivat liitoksissaan lisääntyneestä kävijöiden määristä.

Nyt sitten kun ovet neljän seinän välistä rupeaa pikkuhiljaa avautumaan ja eletään Post Korona, koronaviruksen jälkeistä aikaa (tai sitten vaan väliaikaa – aika näyttää), niin miten käy ruoan kivijalan kun ihmiset ovat oppineet ostamaan ruokansa verkosta?

Miten käy kaiken lisämyynnin kun ihmiset eivät enää tartu siihen suklaapatukkaan kassan vierellä tai hyviin tarjouksiin keskikäytävällä?

Itseasiassa nyt ruokakaupoilla on entistä paremmat saumat tehdä kauppaa…nimittäin ihmiset ovat jättäneet sähköpostinsa kaupoille. Nyt on paras aika ottaa kerätty lista hyötykäyttöön ja jopa tuplata tulokset kivijalan avauduttua.

Ne jotka osaavat käyttää tämän tilanteen hyväksi, selviytyvät jatkossa voittajiksi. Verkkokaupan puolelta on varmasti tullut uusia asiakkaita, jotka ennen koronaa eivät asioineet kaupassa aiemmin.

Ennen kuin he oppivat palaamaan takasin siihen aikaisempaan vakiokauppaansa, on oiva tilaisuus konvertoida heistä myös oman kivijalan uusia vakioasiakkaita. Ja se onnistuu sähköpostilistan avulla.

Sähköpostilista on salainen ”asset”, johon on piilotettu paljon rahaa.

Ja se raha muuten sulaa koko ajan pois ellei sitä hyötykäytetä ajallaan. Ja se aika on NYT!

Jos sinä haluat tietää kuinka voit löytää omalta listaltasi ne piilotetut setelitukut, ota yhteyttä. Älä anna perälautasi vuotaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WishList Member - Membership Software

Ethän lähde tyhjin käsin?

Lataa ilmainen markkinointioppaamme. Se tarjoaa sinulle 100 todistetusti toimivaa markkinointivinkkiä!

Vieritä ylös