Our Services

Welcome to Copywriting Academy!

Mitä palveluita Copywriting Academy tarjoaa?

Tarjoamme Suomen mittakaavassa laadukkaimmat koulutukset sekä copywriting-palvelut tuotteiden ja palveluiden myyntiin myyvällä kirjoittamisella. Olemme luoneet  toimivia koulutuskokonaisuuksia, joilla haluamme parantaa Suomen copywritingin tasoa ja samalla tietysti vauhdittaa myös sinun yrityksesi kasvua.

 Copywriting on toimivaksi havaittujen myynnin sekä psykologian teorioiden soveltamista markkinointiin niin, että yrityksesi kassa saadaan laulamaan mahdollisimman hyvin. Se eroaa sisällöntuotannosta, koska siinä tavoite on informatiivisen tekstin kirjoittaminen. Toisin sanoen, direct response copywriting tähtää asiakkaan tekemään haluttuun toimenpiteeseen, esimerkiksi tuotteen ostamiseen tai listalle liittymiseen – kun taas sisällöntuotanto on enemmänkin asiakkaiden palvelua informatiivisilla sisällöillä. 

Pääset tutustumaan alta koulutuksiimme sekä palveluihimme. Mikäli yrityksesi tarvitsee pitkälle räätälöityä koulutusta tai palvelua, voit olla suoraan meihin yhteydessä täältä

 

Copywriting koulutus

Copywriting trainings

Workshops and lectures

Kaipaako markkinointitiimisi sparrausta tekstien suunnitteluun sekä toteutukseen niin, että sillä on myös positiivinen vaikutus yrityksesi kassaan?

Valikoimassamme on lukuisia erilaisia koulutuksia, joilla kaikilla tähtäämme yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen. Tarjoamamme copywriting koulutus tavoittelee juuri niiden haasteiden ratkaisemista, joiden kanssa yritykselläsi on haasteita.

Tarjoamme myös pitkälle räätälöityjä koulutuksia tarpeen mukaan. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan tarkemmin koulutuksiimme.

Copywriting services

Täysin tarpeeseesi räätälöidyt copywriting palvelut

Tekstisisältösi ja ylipäätään sisältösi verkossa on sinun myyjäsi, joka myy tuotteitasi ja palveluitasi ympäri vuorokauden. Todennäköisesti sinäkin haluat riveihisi myyjän, joka tekee moninkertaisesti muita myyjiä enemmän tulosta?

Parasta verkkoon tuotetussa sisällössä on se, että se on täysin mahdollista. Myös sinulle, kunhan sisältösi suunnitellaan ja toteutetaan huolella. 

Mikäli haluat myyntiin tähtääville teksteillesi paremman tuoton, tutustu copywriting palveluihimme lisää alla olevasta linkistä.

Contact us now, we will get back to you within 24 hours.

Tell us about your project, which we could help you with or about training you would want to us to held for you. If you are ready for more sales and more efficient marketing we want to help you. We also offer a free phone consultation. So contact us, you won’t commit yourself yet to anything.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Scroll to Top