Tiimi

Copywriting Academyn kokenut tehotiimi

Tarjolla: kokeneita myyvän copyn tekijöitä,
ketteriä kirjoittajia ja konversiokettuja
jotka osaavat tuottaa lisää myyntiä!

Copywriting Academyn tekijätiimi koostuu muutaman kokeneen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin sateentekijän ydintiimistä sekä pitkäaikaisten alihankkijoiden verkostosta. 

Copywriting Academy on ripeästi kasvava myyvään kirjoittamiseen eli copywritingiin ja sen kouluttamiseen keskittyvä toimisto Helsingissä. 

Haluaisitko tulla osaksi tinkimätöntä copywriting-tiimiämme? Etsimme jatkuvasti kyvykkäitä copywritereita, verkkoliiketoimintaa ymmärtäviä projektipäälliköitä sekä myyjiä. 

Kuulostaa houkuttelevalta työmaalta? Ota viipymättä yhteyttä

Juho Tunkelo

Juho Tunkelo

Juho Tunkelo on ehkä suomen tunnetuin ja luotetuin Direct Response Copywriter ja Copywriting Academyn perustaja.

Hän on auttanut jo satoja kotimaisia asiakkaita sekä lukuisia ulkomaisia (mm. USA, UK, AU, Intia) myymään enemmän ja markkinoimaan tehokkaammin.

Juho perusti Copywriting Academyn, koska tiedosti yli 15v markkinointikokemuksella, että kotimaassa todella myyvän kirjoittamisen eli Direct Response Copywritingin osaamisen kysyntä on vahvassa nousussa, mutta tekijöitä ei ole vielä läheskän tarpeeksi.

Copywriting Academyn ensisijaisena missiona on kaventaa tätä rakoa auttamalla mahdollisimman monia suomalaisia yrityksiä myymään helpommin copywritingin avulla, sekä lisäämällä copywriting-osaamisen tasoa Suomessa.

Satu Tunkelo

Satu Tunkelo

Satu Tunkelo (FM) on Copywriting Academyn sisältövastaava, kielenhuoltaja sekä advertoriaalien asiantuntija. Hän tuntee suomenkielen nyanssit, venäjän talousalueet sekä myyvien sisältöjen salat.

Satu hoitaa myös Copywriting Academyn hallintoa sekä asiakasviestintää.

Sakari Turunen

Sakari Turunen

Sakari on paitsi osaava copyn ja sisältömarkkinoinnin tekijä, hän on varsinainen monitaituri: kokenut valmentaja, käsikirjoittaja ja haamukirjoittaja. Monipuoinen ymmärrys sekä liiketoiminnasta että ihmisten kohtaamisesta yhdistyy Sakarissa hienosti asiakkaidemme hyväksi.

Sakari on tehnyt laajalti digi- ja sähköposti-markkinointia sekä B2B- että B2C-kentässä. Esimerkiksi Cityterveys nousi startupista markkinajohtajaksi kolmessa vuodessa Sakarin markkinointiotteella.

Haluatko meidät kiihdyttämään verkkomyyntiäsi? Ota yhteyttä!

Kerro minkälaisen projektin kanssa tarvitset apua tai missä voisimme tulla yritystäsi kouluttamaan. Tutkimme tarpeesi yhdessä, ja sitten kerromme miten voimme auttaa. Tarjoamme myös ilmaisen puhelinkonsultaation, jonka kautta et vielä sitoudu mihinkään.

LIITY UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Vieritä ylös