Sisältöpalvelut

Vaikuttavia sisältöjä Copywriting Academyn malliin

Copywriting Academyn workshopit, koulutusohjelmat, luennot sekä tuotteet tähtäävät tuottamaan huikeasti korkeampia konversioita liiketoimintaasi. Tässä muutama myyvään sisällöntuotantoon tarjoamistamme palveluista. Mikäli yrityksenne tarvitsee pitkälle räätälöityä palvelua, ota meihin yhteyttä!

lehdistötiedotteet

Ammattimainen lehdistötiedote tekee liiketoiminnastasi uutisarvoista!

Mikä on tehokkain tapa saada näkyvyyttä, kiinnostavuutta, ja ajankohtaista, kohdennettua huomiota? Ammattimaisesti tehty lehdistötiedote tietenkin. 

Me löydämme uutisarvoiset tekijät liiketoiminnastanne, ja teemme niistä kiinnostavia ja houkuttelevia oikein laaditulla lehdistötiedotteella. 

Halutessanne autamme myös tiedotteen levittämisessä ja sen tehon maksimoinnissa.

Lehdistötiedotteiten kirjoittajamme on FM, suomenkielen sekä journalismin opinnoista.

Hyvin tehty lehdistötiedote nostaa yrityksen kuin yrityksen profiilia ja lisää vetovoimaa niin asiakkaisiin, rahoittajiin kuin yhteistyökumppaneihinkin.
Advertoriaali on se huikea sisältömarkkinoinnin ja suora-copywritingin yhdistävä laji, joka tuottaa myyntiä olematta suoraan myyvä.

advertoriaalit

Taidokkaasti tehty advertoriaali koukuttaa lukijan ja vakuuttaa ostajaksi… osin alitajuisesti!

Advertoriaali on mainos artikkelin muodossa, yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista mainosmuodoista markkinoinnin historiassa. 

Hyvin tehty advertoriaali on autenttinen, armottoman kiinnostava artikkeli, joka lähes pakottaa lukemaan, ja aidosti antaa kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa. 

Sen lisäksi sen sisään on taidokkaasti punottu myyntiin vaikuttavia psykologisia triggereitä ja upotettu muita kaupallisia vaikutteita, jotka saavat oikean asiakkaan kiinnostumaan… ja toimimaan saman tien!

Ota yhteyttä, niin keskustelemme miten teille saataisiin huippulaatuinen advertoriaali tuottamaan lisämyyntiä.

Heräsikö sinulla kysymyksiä palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme löytämään ratkaisun.

Tarvitseeko liiketoimintasi lisää syvyyttä ja tarttumapintaa asiakkaisiin? Asiantunteva artikkelimainonta auttaa tässä parhaiten… 

Nykyään sisältöä on kaikkialla, siksi pelkkä ”sisältöjen” julkaiseminen ei riitä mihinkään, sillä ei erotu. 

Sen sijaan perusteellisesti taustatutkittu, kohdeyleisöä varten räätälöityä, myyvästi mieleen vaikuttavilla ryyditetty sisältö toimii, vaikuttaa ja leviää!

Usein pitää ensin myydä idea, ja sitten vasta tuote tai palvelu. Tähän artikkelimarkkinointi on aivan omiaan. 

Ja tietysti artikkeleita voi käyttää hakukonenäkyvyyden moottorina myös, monet pyörittävät koko mainontaansa artikkeleiden julkaisun ja kierrätyksen avulla.

Kaikki liiketoiminta tarvitsee sisältöä... mutta ei mitä tahansa tusinasisältöä, jota on jo kaikkialla.. vaan oivaltavaa, vaikuttavaa, mieleenpainuvaa sisältöä, joka viitoittaa kohti kauppaa!
Osaavasti tehty asiantuntijahaastattelu pohjustaa myyvää tekstiä tai sisältömarkkinointia jo "puoliksi tehty" -vaiheeseen!

Lisää syvää tietoa, tarinallisuutta ja luontevaa intiimiyttä liiketoimintaasi

Copywriting Academy keskittyy kirjoittamaan myyviä sisältöjä, ja siksi SYVÄ asiakastuntemus on meille ensisijaisen tärkeää. 

Siksi toisinaan teemme myös asiakkaiden pyynnöstä asiantuntija- ja asiakashaastatteluita sisältöjä ja myyntiä palveleviin tarkoituksiin, kuten: 

Case studyt, asiakastarinat, omat asiantuntijaprofiilit, yritystarinat, taustaselvitykset, tyytyväisyyskartoitukset ja paljon muuta… hyödyllisten kohteiden lista on pitkä! 

Jos kaipaat yrityksellesi lisää tarinallisuutta ja syvää tietoa erityisesti päätöksenteon pohjaksi, harkitse haastatteluiden teettämistä Copy Academylla. 

 

Mikään tuote ei myy itseään… mutta oivaltavasti ja myyvästi kuvattu kyllä myy!

Tiesitkö, että 90% verkkokaupoista tuotekuvauksilla saisi aikaan vähintään 30% enemmän myyntiä kuin tällä hetkellä? Se on totta, ja olemme erikoistuneet juuri myyvien tuotekuvausten tekemiseen. 

Myyvät tuotekuvaukset ovat jokaisen verkossa myyvän myyntigeneraattori – ne kannattaa tehdä kunnolla, jotta kaupan koko potentiaali saadaan käyttöön!

Copywriting Academy tuottaa palveluna myyvien tuotekuvausten tuotantoa, kysy tarjousta. Kielenä englanti sekä suomi.

Kannattaa myös lukea alle suosittu kirja Tuottoisien tuotekuvausten kaava

"Hyvä tuote myy itsensä" on täysin vanhentunut klisee, joka ei koskaan edes pitänyt paikkaansa. Parhaat tuotteesi ansaitsevat tuotekuvauksen, joka saa asiakkaallasi ostohalut hyrräämään!

Ota meihin yhteyttä, vastaamme 24h kuluessa.

Kerro minkälaisen projektin kanssa tarvitset apua tai missä voisimme tulla yritystäsi kouluttamaan. Haluamme auttaa sinua laittamaan verkkosisältösi myyväksi! Tarjoamme myös ilmaisen puhelin konsultaation, jonka kautta et vielä sitoudu mihinkään.

LIITY UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Scroll to Top