Kurssit, kirjat ja valmennukset

Hanki uutta lisävoimaa markkinointiisi itseopiskelulla!

Oletko kyllästynyt huonosti tuottaviin mainoksiin, myyntisivuihin tai -videoihin… kun oikeasti tiedät, että voisit tehdä paljon, PALJON parempaa tulosta?

Kuvittele mielessäsi: Jo alle kolmen kuukauden päästä voit olla huikeasti parempi markkinoija, jonka mainokset, myyntikirjeet, sähköpostit ja muut myyvät tekstit tuottavat parempaa tulosta kuin koskaan ennen! 

Ota myyntiä tuottavan kirjoittamisen jalo taito haltuun käytännönläheisesti. Liity copy-mentorointiohjelmaan!

Email Profit Insiders on jäsenyys ryhmään, jossa saat selkeästi enemmän tulosta sähköpostimarkkinointiisi! Juho Tunkelon johdolla opit joka viikko lisää myyvän sähköpostin ihmeellisestä maailmasta ja teet tulosta koko ajan enemmän omassa liiketoiminnassasi. 

Liity mukaan Email Profit Insidersiin – ehkä paras sijoitus koskaan toimintasi kannattavuuteen!

Oletko kyllästynyt jatkuvaan ylikuormaan yrittäjän taipaleellasi? Tuntuu, että pitäisi jo tulla parempaa tulosta mutta työkuorma vain kasvaa ja mopo on lähteä käsistä joka toinen viikko?

Online-yrittäjän strateginen mentorointi on ohjelma, jossa pidämme viikottain huolta, että edistyt jatkuvasti organisoitumisen, tuottavuuden sekä taloudellisen tuloksen saralla. 

Saat vihdoin tuulta purjeisiin ja tulosta aikaan – et ole enää yksin!

Ota yrittäjyytesi hallintaan ja oikeasti tuottamaan. Liity strategisen mentoroinnin ohjelmaan!

Copyvallankumous on todellinen myyvän kirjoittamisen eli copywritingin megapaketti! Kattava itseopiskelukurssi kertoo kädestä pitäen miten pääset huipputuloksiin omassa markkinoinnissasi. 

Sisältää kymmeniä videoita, muistilistoja, ladattavaa materiaalia, käytännön esimerkkejä, harjoituksia… kaiken mitä tarvitset onnistuaksesi ja tehdäksesi tulosta! 

UUTTA: Copyvallankumous jatkuu! Voit katsoa nyt neliosaisen ilmaisen videokoulutuksen koska tahansa haluat, kaikkine oheismateriaaleineen. Halutessasi voit jatkaa oppimista itse kurssilla. 

Heräsikö sinulla kysymyksiä tuotteistamme?

Verkkokaupassa voi tehdä monia asioita myynnin edistämiseksi, mutta yksi vain harvojen hyödyntämistä keinoista on kirjoittaa niin hyviä tuotekuvauksia, että tuotteita ostetaan pelkästään niiden ansiosta!

Ainut suomenkielinen kirja, joka kertoo miten todellisuudessa kirjoittaa verkkokauppasi myyntiä lisäävästi!

Valtaosa suomalaisista verkossa liiketoimintaa harjoittavista yrityksistä jättää valtavasti mahdollisuuksia käyttämättä. Erityisesti sähköpostilistojen strateginen hyödyntäminen on jäänyt hyvin vähälle. Tämä kirja korjaa sen epäkohdan ja vauhdilla!

Kymmeniä myyntiä edistäviä sähköpostistrategioita yhdessä tiiviissä paketissa!

Englanninkielinen perusjärkäle konversio-optimointiin – tämän kuuluisi löytyä jokaisen verkossa toimivan virtuaalihyllystä! 

Konversio-optimoinnissa on kuin onkin universaaleja periaatteita – hae omasi Amazonin kirjakaupasta!

LIITY UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Vieritä ylös