Tietoa meistä

Tervetuloa Copywriting Academyyn

Mikä Copywriting Academy?

Copywriting Academyn missiona on parantaa huikeasti  suomalaisen markkinoinnin sekä myyntiin tähtäävän sisällön laatua ja erityisesti myyntitehoa.

Siksi löydät meiltä Suomen parhaimmat tekijät ja parasta oppia myyvän sisällön eli copyn tuottamiseen, etenkin internet-liiketoiminnassa.

Mitä Copywriting Academylta saa?

Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta, tiimien koulutusta, informaatiotuotteita itseopiskeluun sekä copywriting-palveluita yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat oikeasti parempia tuloksia myynnistä ja markkinoinnistaan.

Kaikki tarjoomassame edistää sitä tavoitetta, että sinä saat ylivertaisesti parempia tuloksia kuin kilpailijasi!

Juhon tarina

Copywriting Academyn perustaja, Juho Tunkelo, on Suomen kokenein ja todennäköisesti tunnetuin Direct Response Copywriter.

Titteli kääntyy huonosti suomeksi, mutta se tarkoittaa sellaisen markkinoinnin luomista, jolla luodaan suoraan mitattavia tuloksia – liidejä, asiakkaita, toistuvia ostoja… siis viime kädessä silkkaa rahaa. 

Hänen kampanjoidensa tiedetään tuottavan rutiininomaisesti kovia tuloksia oli kyseessä tuotelanseeraus, verkkokauppa, sähköpostimarkkinointi tai perinteiset myyntikirjeet. Hän toimii myös konversio-optimoinnin eturintamalla, vyönsä alla lukemattomia kaksinumeroista pysyvää kasvua tuottaneita projekteja, sekä ajoittain jopa todistettavasti kolme-ja nelinumeroista kasvua tuottaneita projekteja.

Tunkelo on toiminut pitkään etupäässä ns. anglovyöhykkeen asiakkaiden parissa (USA-Britannia-Australia jne.), mutta haluaa nyt tuoda kotimaan markkinoijille uutta virtaa kasvuhaluisimpien yritysten iloksi. Tästä syystä hänellä onkin jatkuvasti tuotavanaan maailmalta uusimpia tuulia asiakkailleen – juuri niitä menetelmiä, joista aletaan täällä vasta spekuloida pari vuotta jälkikäteen. 

Kehut sikseen, jatketaan juttua kahden kesken. Ota yhteyttä alta, niin jutellaan voimmeko kenties auttaa sinua. Tiedusteluusi vastaa 24 tunnin sisällä joko Juho itse tai hänen assistenttinsa. Jos haluat tutustua heti tarkemmin tarjontaan, lue lisää myyvän kirjoittamisen koulutuksista.

Ota yhteyttä ja kerro meille markkinointiprojektistasi

Copywriting Academyn tyytyväisten Asiakkaiden kokemuksia

Tässä muutamien asiakkaidemme kokemuksia koulutuksistamme, valmennusohjelmistamme ja muista käytännönläheisistä ohjelmista markkinoijille. Katso pidempi lista asiakkaistamme klikkaamalla toiselle sivulle…

"SYNTYI SUOMEN KOVIN MYYNTISIVU"

Juhon mentoroinnissa rakennettiin systemaattisesti pohjaa hyvälle copylle viikko viikolta. Lopputuloksena minulla oli Suomen parhaiten konvertoiva ländäri alallaan!

Jalmari Kivinen,
Markkinointivastaava

"KÄYTÄNNÖNLÄHEISIÄ IDEOITA OMAAN KIRJOITTAMISEEN"

Koulutus oli hyvin käytännönläheistä, mikä oli hienoa! Opimme todella paljon ja saimme runsaasti ideoita omaan kirjoittamiseemme. Opimme erityisesti pitämään asiakkaan aina mielessä, rakentamaan viestin tarkkaan ja riisumaan epäolennaiset tiedot pois viestin tieltä. Koulutus oli helppo ostaa, aikaa ei hukattu, tulokset olivat hyviä. 🙂

Antti Akonniemi
Toimitusjohtaja, Kisko Labs

"KAUPALLISET TAVOITTEET VIIMEIN MUKANA KIRJOITTAMISESSA"

Hyvä kokemus, on hyvä että kaupalliset tavoitteet huomioidaan kirjoittamisessa niin, että tästä hyötyy myös lukija. Kun esimerkit käsittelee koulutuksen osallistujille relevantteja termejä ja lauseita, muistijälki on parempi kuin että puhuttaisiin kirjoittamisesta teoriatasolla.
Erityisesti mieleen ja käyttöön painui otsikoiden merkitys ja avatar-ajattelu.

Nyt meidän brändeillä on avattaria ja muutenkin mietitään jokapäiväistä tekemistä koulutuksen oppien mukaan. Nyt kun useampi henkilö on käynyt koulutuksen tapahtuu myös luontaista sparrausta, kun kaikki ovat perillä mistä puhutaan.

Oli hyvä istua alas ja miettiä, miten kaupalliset tavoitteet saadaan istutettua kirjoittamiseen hyvällä tavalla!

Hanna Pekkala,
Markkinoinnin tuotantojohtaja,
Musti ja mirri

Tyytyväisiä asiakkaita vauhdikkaista kasvuyrityksistä vakaisiin pörssiyhtiöihin...

Emme toki odota, että uskotte vain meidän sanaamme. Tässä vain muutamia tyytyväisistä asiakkaistamme, jotka ovat tilanneet palveluitamme. Listan ulkopuolella on myös monia yrityksiä ja nimiä, joita emme voi tässä julkaista. Katso pidempi lista asiakkaistamme klikkaamalla toiselle sivulle…

LIITY UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Scroll to Top