Miten sinusta tulee Amazon-kirjailija bestseller-tasolla?

Copywriting = tuotteen tai palvelun houkuttelevaksi tekemistä kirjoittamisen keinoin

Ghostwriting = idean tai tiedon paketointia houkuttelevaan kirjamuotoon

Ja molempia tarvitaan menestyksekkääseen kirjalanseeraukseen maailman suurimmassa kauppapaikassa eli Amazonissa!

Laitahan laitteestasi äänet riittävän kovalle ja paina play-nappia niin pääset näkemään ja kuulemaan maan ykköstason tietoutta oman kirjasi kirjoittamisesta (tai kirjoituttamisesta haamukirjoittajalla), sen tuotteistamisessa sekä lanseerauksessa Amazoniin.

Hyvä ystäväni ja lukuisia Amazon-bestsellereitä tuottanut Sakari Turunen ei paljon säästellyt webinaarissa vaan kertoi monia, monia mehukkaita ja harvojen tuntemia vinkkejä Amazonin kirjamarkkinoilla menestymiseen…

Ja muista: vaikka et itse kokisi olevasi parhaimmillasi kirjoittajana, aina voit käyttää haamukirjoittajaa hyväksesi ja saada silti upean kirjan aikaan (se on paitsi täysin sallittua se on enemmän sääntö kuin poikkeus bestsellereiden kohdalla).

Ja vaikka aikasi tai hermosi ei riittäisi kirjan viimeistelyyn vaan se venyy aina… hyvä editoija ja/tai kustannustoimittaja voi silti tehdä sen puolestasi.

Ja vaikka et olisi maailman huippuja markkinoinnissa… kirjasi markkinointiin on myös olemassa valmiita malleja, joilla voit silti menestyä.

Ja vielä viimeisenä… jos olet yrittäjä, asiantuntija, johtaja tai vaikka taiteilija… oman Amazon-bestsellerin ”sivuvaikutukset” varsinaisen työsi ja missiosi vauhdittajana on sekin aivan valtavaa luokkaa, ja monille se varsinainen pääasia.

Joten katsohan tarkkaan tämä parituntinen tallenne ja ota tilaisuudesta kiinni:

Sakari antaa ilmaisen kirjastrategiasession halukkaille (normaalisti maksaa 397€), vielä 10 päivän ajan webinaaripäivästä lukien.

Varaa aikasi Sakarin kirjastrategiasessioon täältä ja käytä koodia EFFORTLESS2 niin saat sen veloituksetta. 

 

Jaa tämä kirjoitus

LIITY UUTISKIRJEENMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Scroll to Top