BFF – BLACK FRIDAY FOREVER!

”VEDÄTKÖ ÄMPÄRIN PÄÄHÄN PIMEÄN AJAN YLI
VAI TÄYTÄTKÖ SEN KULTARAHOILLA
VUODEN MUHKEIMMILLA MARKKINOILLA?”

Toivottavasti olet pannut merkille, että vuoden parhaat myyntipäivät vaanivat jo aivan nurkan takana kuin nälkäinen shakaali pimeässä yössä?

Kuun lopussa on yksi vuoden parhaista myyntipäivistä, Black Friday. Voisi sanoa, että myynnillisesti vuoden ehdottomasti pimein päivä – samoin myös ikkunasta ulos katsoessa.

Tuo Pimeä Perjantai, Black Friday voi siis olla jopa vuoden paras myyntipäiväsi – mutta VAIN JOS valmistelet sen huolella ja takaat itsellesi erottuvuuden muista tarjouksia suoltavista kauppiasta.

Sillä markkinat tosiaan vilisevät Suomessakin nykyään ihan pimeänään toinen toistaan kovempia tarjouksia tekeviä kauppiaita…

Siksi huolellinen valmistautuminen todella kannattaa, sillä ihmiset ovat täällä Suomessa jo valmistautuneet ostosryntäykseen. Kunnolla tehtynä kampanjasi tuottaa sinulle sievoisesti ja kaiken kukkuraksi se on toistettavissa vuodenvaihteen tienoilla useampaan kertaan.

Joillakin kaupoilla Black Friday koko viikon mittaisena kampana on tuottanut yli puolet KOKO VUODEN myynnistä.

Ja tässä vielä yksi rahanarvoinen lisäsyy tehdä BF-kampanjasi hyvin:

Se minkä Black Friday ja tarkkaan ottaen kokonainen Black Friday -viikko aloittaa, veronpalautuspäivistä viimeinen jatkaa. Onhan kovin monet suomalaiset lepuuttaneet liikaa maksamiaan veroja valtion kirstussa ja saavat ne omaan käyttöönsä 3.12.

Oletko silloin valmis jatkamaan suunnitelmallista kampanjointia Black Fridayn jälkimainingeissa?

Seuraavaksi tulevat joulumarkkinat houkuttelevine tarjouksineen. Jatkoa seuraa usein jo Tapaninpäivänä, jolloin alkavat jättimäiset alemyynnit. Tammialen rinnalle on myös kiilanneet hyvinvointialan parhaat markkinat.

Sitten siitä mitä on loppuvuosi mässätty, halutaan päästä heti tammikuun puolella eroon. Alkaa jättimäiset painonpudotuskampanjat, joillakin nenänvalkaisu ja monilla kunnonkohotus – toisin sanottuna hyvinvointialan paras kampanja-aika.

Jos et pysty panostamaan kaikkiin näihin loppuvuoden myyntipäiviin täysillä, kannattaa valita niistä se tärkein. Väitämme, että se on juuri Black Friday!

Sillä suomalaiset ostajat ovat tosiaankin jo tottuneet vaanimaan tarjouksia pimeässä päivässä ja vielä pimeämmässä yössä. Takataskuihin on jemmattuna rahaa juuri kaikkein ällistyttävimpiin tarjouksiin.

Suosittelemme täällä Copywriting Academyssa, että et vetäisi suomalaiskansallista kylkiäislahjaa muoviämpäriä päähän ohittaaksesi vuoden ankeimman vuodenajan, vaan antaisitkin kultarahojen valua juuri omaan ämpäriisi.

Mutta leikki sikseen – tiedämme kokemuksesta, että tämä onnistuu tismalleen parhaimmiksi havaitsemiemme kampanjataktiikoiden ja niillä jo testattujen menestystarinoiden siivittämänä. Ja nyt tarkkana…

Otamme tänä vuonna maksimissaan 4 tai 5 rohkeaa asiakasta kampanjoinnin “kummiasiakkaiksi”, jotta voimme keskittyä panostamaan parasta myyntipoweria  heidän kampanjoihinsa ja vähintään tuplaamaan aiempien kampanjapäivien ennätykset.

Iske kiinni TARJOUKSEEMME heti, sillä harvalukuiset paikat menevät vain ja ainoastaan nopeimmille.

Satu BFF – BLACK FRIDAY FOREVER
Content Chief

PS. Huomasithan, että tänä vuonna investoimasi kampanjamallimme jää sinulle siis toistettavaksi myös ensi vuoden Black Fridayna ja aina sen jälkeen. Juuri niin kauan kuin haluat. Siitä äärimmäisen nokkela nimityksemme BFF – Black Friday Forever. 🙂

Jaa tämä kirjoitus

LIITY UUTISKIRJEENMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Scroll to Top