Kuinka myyvä copy auttaa nostamaan hintojasi?

No niin, pakkohan tähän on mennä.

Sillä yksi yleisimmistä virheistä, joihin asiantuntija/infobisneksessä näen osaavienkin ihmisten sortuvan on liian alhaiset hinnat.

Ymmärrän kyllä, että tuntuu alkuun helpommalta veloittaa vähemmän, tuntuu että sillä saa helpommin kauppaa ja sitten voi myöhemmin nostaa.

Paitsi että sitten se vasta vaikealta tuntuukin, kun kauppaa kuitenkin jonkin verran tulee sillä alhaisella hinnalla.

Mitä keinoja sitten on hintojen nousuun… paitsi että vain nostat niitä? 🙂

Tässä muutama osoitin oikeaan suuntaan:

 • Paranna myynticopyasi huomattavasti (uudelleenkirjoita vähintään kriittisimmät sivusi, lisää iskevä video etusivulle ja sen kanssa tärkeimmät tarjottavasi iskevästi copytettuna)
 • Paranna sivustosi designia antamaan korkealaatuisempi vaikutelma – ja sisällytä myös studiolaatuisia kuvia itsestäsi työsi touhussa tai puhumassa lavalla tms.
 • Kerro itsellesi, että ansaitset jo parempaa hintaa työstäsi (jos edes pysähdyt tämän asian ääreen, se on totta)
 • Lisää enemmän todistusaineistoa osaamisestasi sivuillesi, testimonialeja, asiakaskertomuksia, case studyja, lainauksia, tunnettujen asiakkaiden logoja… jne.
 • Lisää relevanttiuttasi kohdeyleisöösi (jos esim. tavoittelet salitreenistä kiinnostuneita uranaisia, tee juuri heitä varten kirjoitettu laskeutumissivu ja aja siihen liikennettä)
 • Lisää erottautuvuuttasi muista tekijöistä samoilla markkinoilla (kerro esim. mitä kaikkea muuta teet kuin mistä sinut tunnetaan – saavat samassa paketissa enemmän)
 • Madalla kynnystä sinulta ostamiseen (anna vaikka 7 päivän kokeilujakso, ilmainen tilanneanalyysi, tms.)
 • Laajenna asiakkaasi saamia tuloksia tai mielikuvaa siitä (lisää odotuksia, kerro numeroita ja asiakkaiden menestystarinoita)
 • Paranna raportointiasi (jotta sinulla on statistiikkaa näyttää niille joille se on tärkeää, ja asiakashallinta helpottuu)
 • Hanki parempaa henkilökuntaa (joskus myös paremmalla hinta-laatusuhteella, ks. esim. Viron tai Thaimaan suuntaan)
 • Ulkoista tehtäviä, joihin itselläsi tapana sitoa itseäsi (web-sivuston kanssa säätäminen, kirjanpito, yms.)

Jos oikeasti toteutat vaikka vain muutaman näistä, voit olla varma että sen jälkeen hintojesi nostaminen tuntuu täysin loogiselta toimenpiteeltä.

Itse asiassa melkoisen varmasti  ihmettelet miksi et ole tehnyt sitä aiemmin, ja teet sitten ne loputkin toimenpiteet ja jatkat onnellisena uudella korkeammalla laskutustasolla. 😎

Jos tarvitset apua julkisen kuvasi / yrittäjäprofiilisi / yrittäjäkuvasi tasonnostossa, ota yhteyttä niin autamme mielellämme kuten lukuisia maan kuuluisimpia yrittäjiä jo tähänkin saakka.

Jaa tämä kirjoitus

LIITY UUTISKIRJEENMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Scroll to Top