ÄMPÄRI PÄÄHÄN VAI RIKKOMAAN MYYNTIENNÄTYKSIÄ BLACK FRIDAYN MESSEVILLE MARKKINOILLE?

Täytyy tunnustaa, että teki mieli vetää se kuuluisa ilmaisämpäri päähän – ja mieluiten tietenkin musta – kun kuulin ensimmäisiä kertoja Black Fridayn rantautuneen Suomeen.

Mitä ihmettä, sehän on kiitospäivän kylkiäinen, eihän sitäkään vietetä täällä.

Ja miksi ihmeessä jonottelisin tungoksessa megamarketeissa tuhansien muiden kanssa marraskuisena pimeänä iltana? Hien saa pintaan helpomminkin kuin jonkun aletavaran toivossa, joka kuitenkin Mr. Murphyn tuurilla loppuu juuri edellisen jonottajan kohdalla.

Mutta täytyy nyt muutamien Black Friday -vuosien jälkeen myöntää, että tuntuvat alennukset, hyvän hinta-laatusuhteen löydöt sekä erikoistarjoukset nappaavat. Niitä on kuitenkin paljon  mukavampi tehdä omalla kotisohvalla kuin sovituskopeissa ja pitkissä kassajonoissa hikikarpaloita vuodattaen.

Black Friday on siis oikein toteutettuna verkkokauppiaiden – ja tietysti myös verkko-ostajien – kulta-aikaa. Vuosi vuodelta yhä useampi verkkokauppias on havahtunut Black Fridayn mahdollisuuksiin.

Ketäpä ei kiinnostaisi keskimäärin nelinkertaiseksi paisuva myynti normiviikonloppuun myyntiin verrattuna…

Black Friday on nyt jopa arkipäiväistynyt meilläkin siinä määrin, että alerummutukseen on suorastaan herättävä hyvissä ajoin erottuakseen kaikkien muiden BF-rummuttajien pärinästä.

Ja mikä erottaakaan oman verkkokauppasi paremmin muista kuin hyvin rakennettu sähköpostikampanja. Juuri nyt on vajaa kuukausi aikaa rakentaa hyvä kampanja, sillä Black Friday on tänä vuonna 29.11.

Tässä ajassa kampanjan ehtii rakentaa oikein hyvin, mutta kampanjan rakennuksen kanssa ei kannata enää aikailla.

Hyvällä kampanjalla voit esimerkiksi kertoa tarkoin valittuina päivinä milloin tarjouksia on luvassa – juuri perjantaina 29.11. vai koko viikon ajan maksimoituen viikonloppuun. Tai kuinka hullaannuttavia arvontoja yritykselläsi on  ja kuinka huimia alekoodeja on tulossa. Sähköpostiviestien tehoa voit vahvistaa toistamalla samaa tarinaa somessa.

Ota pikaisesti yhteyttä HCA:n tehotiimiin ennen kuin kalenterimme täyttyy kokonaan, jos aloit tuntea houkutusta loppuvuoden myyntien maksimointiin!  (Totta puhuen on jo vähän kiire, mutta kasvava tiimimme kyllä mukautuu, kun eteen tulee sopivan kunnianhimoisia ihmisiä 🙂 ) 

Satu Tunkelo

Content Chief, Copywriting Academy

PS. On myös hyvä tiedostaa, että elämä jatkuu Black Fridayn jälkeenkin melkoisen hektisenä veronpalautus- ja joulumarkkinoilla. Voit siis hyödyntää BF-kampanjassa keräämääsi sähköpostilistaa hyvinkin pian. Tähän palaamme seuraavissa artikkeleissamme…

PPS. Ethän muuten jätä käyttämättä tilaisuutta päästä imeyttämään myyvän kirjoittamisen taitoja itseesi ja markkinointiisi ihan livenä… siihen on loistava tilaisuus 8.11.2019 meidän Myyvän tekstin salaisuudet -seminaarissa. Nähdään siellä!

Picture of Satu Tunkelo

Satu Tunkelo

Satu Tunkelo (FM) on Copywriting Academyn sisältövastaava, kielenhuoltaja sekä advertoriaalien asiantuntija. Hän tuntee suomenkielen nyanssit kuin omat taskunsa, venäjän talousalueet sekä myyvien sisältöjen salat...

Jaa tämä kirjoitus

LIITY UUTISKIRJEENMME TILAAJAKSI

* emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille

Powered by WishList Member - Membership Software

Scroll to Top